i Sverige nu!

Hej och Hopp!! Nu befinner vi i sverige sen i onsdags. Det ar saaa SKONT att vara hemma efter ett ar.. Forsoker ju att komma till sverige varje ar!! ;-)

Hor av er garna sa traffar vi pa fik!!

Kram!!!

Noah, I miss you very much!!!




                                      Photo credit: Manny Hernandez

ja nu ar Noah hos hans farmor och farfar i Ithaca, NY. Det ar forsta gangen han ar borta i en vecka fran mig. Aawww.. Hans sommarlov borjade i mandags och hans sommarlager borjar inte forran den 22 juni. hade lite problem att hitta en barnvakt men da kom hans faster Kebbeh in i bilden. Sa bestamde vi att Elijah och Noah skulle ta taget till New Jersey dar Kebbeh bor. Nu har Kebbeh, Noah och Griffin (Noahs kusin) akt och halsat pa farmor och farfar.
Noah ska vara med Kebbeh fram till tisdag vi aker till Sverige. Hon bor bara tio minuter fran flygplatsen som passar oss perfekt da kan vi hamta honom innan vi aker till flygplatsen.

Jag saknar dig, Noah men vi pratar vid bildtelefon varje kvallar!!!!
Vi ses pa tisdag!!!!

Puss!!!

Din mamma

Min vackra farmor Sonja

Ja nu har min familj haft en begravning i Tyreso Kyrka i torsdags. Sorgligt att jag inte kunde delta. Men hon ska kremeras sa ska asken forvara i en vas eller vad det nu kallar. Da ska vi ha en minnestund till nar vi kommer till sverige. Da ska vasen laggas in pa hennes grav bredvid farfar Gote.

Vila i frid Sonja..

You will be greater missed but I know you are with your Gote and take many dances as many you want on another side!

Rest in peace!




Ditt hem som Du älskat
där blommor har spirat
det lämnar Du nu
Tack för allt



fuktigheten!

Ja nu har man fasat!! Fuktigheten har kommit till DC!! aahhhh svett, svett och svett!! Hur roligt kommer jag att ha?? NOT!!!
Men det ska bli skont att komma ifran DC nu pa torsdag. Vi ska namligen aka upp till Ithaca i New York State. Det ska bli skont med torr luft daruppe! Elijah har 20 ars klasstraff i Rochester da ska vi bila upp dit pa lordagen. Da ska jag delta pa min forsta mini maraton! Onska mig lycka till!!

;-) 



min jogging rapport....running for health!


jogga for health

Bild: lanet fran internet

Ja nu har jag varit flitig att springa varje morgon! Det kanns verkligen bra och kanske for en manad sen flasade jag men nu kan jag halla pa lange. Det kanns verkligen roligt. Ni kanske tanker: Springa???? Huh!! Men jag kan halla med att det var VERKLIGEN trakigt i borjan men sa ar det bara att halla ut sen kanns det typ sjalvklart! MIn kropp blir sa rastlos pa morgonen. Sa ar det bara att hoppa in i traningsklader och jogging skor ut i den tidiga morgon. jag tror sakert att amerikanarna tror jag ar galen. Men det struntar jag i.. 
MIn mal ar att ga ner vikt och ma bra. Jag vill inte pojkar skulle tycka att deras mamma gar och flasar ut eller inte orkar att jaga efter dom. En mamma som inte orkar.. Nej jag ar bara 32 och ska bli en sexy mama!!
haha nej men... Efter fem ar utan har brytt om min kropp, sa ar det dags att gora nagot at det! Extra roligt ar att man kan borja anvanda dessa klader som jag inte har anvant pa ett tag och jeansen borjar bli lite for stor. resultaten har verkligen visat. jag vet att det kommer att bli en lang tid men det ar vart!!!

Vi ses...

Joggar vidare ( i drommen och nuet) 

"running for the health"



RSS 2.0